Адреса:
бул. Кузман Јосифовски Питу
бр.19 локал 6, 1000 Скопје
Телефон / факс:
+389 2 3130-900
 
English

Добредојдовте

СЕМОС ЕДУКАЦИЈА избран е вo клубoт на најдoбрите пазарни марки вo Македoнија SUPERBRANDS MACEDONIA 2011/12.

Оваа година во Македонија, Superbrands по втор пат го организира и надгледува процесот на гласање во склад со меѓународните стандарди, кои вклучуваат гласање од страна на потрошувачите и членовите на Стручниот совет. Семос Едукација како бренд со висока просечна оценка, е повикан активно да го капитализира статусот со употреба на наградниот знак Superbrands Macedonia’s Choice 2011/12!

Плаќање на рати

Семос Едукација на своите слушатели им овозможува плаќање на 3, 6 или 12 рати со 0% камата, со кредитните картички VISA и MasterCard од Стопанска Банка, Халк Банка и Diners. Повеќе

НОВО - IT КОЛЕЏ 2014/2015

МРЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ, WEB ПРОГРАМЕРИ

Почеток: 06 октомври
Колеџот за информатичка технологија на Семос Едукација е единствена ИТ институција за применето ОФИЦИЈАЛНО IT образование во Македонија. повеќе

Курсеви во септември

Windows 7 & Microsoft Word 2010, почеток 01 септември повеќе
AutoCAD 2D, почеток 01 септември повеќе
3D Studio Max Design 2012, почеток 02 септември повеќе

Обуки за деца 2014/2015

Почеток 13 септември
25% попуст за рана уплата до 01 Септември
Отворен ден за родители и деца на 03 Септември во 15 часот повеќе

Spring The Experts 4

Kalen Delaney во Македонија
Во периодот од 11-12 Септември 2014 година, како дел од годинешниот настан кој традиционално се организира од страна на Семос групацијата, Вие како ИТ експерт ќе имате единствена можност да учите и размените знаења и искуства со авторот на Microsoft SQL Server Internals - Kalen Delaney. повеќе

Колеџ за дизајн, попуст за целосна уплата

попуст од 10%
Искористите го попустот од 10% за целосна уплата до 15 септември за една од програмите во Колеџот за дизајн.
Почеток - 15 септември 2014
Единствена врска помеѓу теоријата и праксата. Целина од знаење, вештина, компетенција и искуство. Кариера.
Отворен ден – секоја среда од 12:00 до 16:00 часот.
Запознајте се со програмите на Колеџот и слушнете ги искуствата на студентите и професорите. повеќе

Современо управување со проекти – напредни техники

Почеток: 9 септември 2014
Напреден и интерактивен петдневен професионален курс, кој практично ќе ве подготви за избор на најдобар проект и негово понатамошно успешно започнување, управување и комплетирање, како и за полагање на PMP испитот. повеќе

Прилагодена подготвителна обука за полагање на MOS испит

Положете MOS Word или MOS Excel испит. Станете Microsoft Office Specialist.
Обуката е наменета за државни и јавни службеници повеќе

Веб 360 + Интернет маркетинг

Се што ви е потребно да знаете самостојно да изработите #winning веб страна, Facebook и e-mail маркетинг кампања со `Веб 360` пакетот. Заокружете ги знаењата за веб дизајн и интернет маркетинг со успех. повеќе

НАЈНОВО, за сите наши студенти

плаќање на 12 рати (месечна рата 11.600,00 ден.)
Изберете едногодишни студии во Колеџот за графички и веб дизајн и стекнете се со диплома Графички дизајнер или Веб специјалист. повеќе
Прочитајте ги нашите успешни приказни (повеќе), бидете и Вие дел од графичката индустрија.

Меморандум за соработка со ДЗЛП

Сертифицирана обука за дигитална безбедност на компјутерски корисници

Следејќи ги актуелните трендови, Дирекцијата за заштита на личните податоци на Република Македонија смета дека е од особен интерес зголемувањето на свеста кај граѓаните за безбедно користење на информатичката технологија. Повеќе

Android + iOS, Обуки за развој на мобилни апликации

Научeте да развивате мобилни апликации и вратете ја вашата инвестија за 2 месеци. Посетете ги курсевите организирани од Семос Едукација во соработка со ПСМ Фондација. Повеќе

Мини-академијата за Интернет маркетинг

Сакате да стекнете клучни знаења и Интернационално препознаена сертификација за Интернет маркетинг? Станете дел од Мини-академијата за Интернет маркетинг на Clear View Business Training Center. Повеќе

Почеток 9 септември

 

 

Вести и Настани

 • 22 авг 2014

  IT КОЛЕЏ 2014/2015

  ЗА IT КОЛЕЏОТТВОЈАТА ИТ КАРИЕРА ПОЧНУВА ТУКА.Колеџот за информатичка технологиј...

  прочитај повеќе
 • 23 јун 2014

  Spring The Experts 4

  Kalen Delaney in Europe11-12 September| Skopje, MacedoniaDive deep inside the a...

  прочитај повеќе
 • 14 мај 2014

  Startup Grind, 24 септември

  Глобалната заедница поддржана од Google for Entreprenеurs, Startup Grind, доаѓа...

  прочитај повеќе

Соработници


© Семос Едукација, 2010
design by Семос Мултимедиа